Mai multe nereguli privind abuzurile și traficul de minori, care erau știute, sunt anchetate abia după 22 de ani. Morel Bolea a fost săltat în cursul zilei de miercuri de procurorii DIICOT, într-un dosar ce vizează traficul de copii.

Autoritățile au efectuat percheziții la ONG-urile patronate de ieșeanul Morel Bolea. Acestea au fost susținute ani la rând din banii primăriei.

Citește și: Dolj: Percheziții domiciliare la persoane suspectate de trafic de persoane și trafic de minori. 6 bărbați ar fi exploatat sexual mai multe tinere prin metoda „loverboy”

Dezvăluirile cutremurătoare ale fetelor păcălite că vor ajunge modele

Mai multe adolescente și-au deschis sufletele în fața publicului, dezvăluind detalii șocante ale dramelor prin care au trecut, încă de când au fost recrutate să ajungă modele în două organizații din Iași.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Fetele minore au specificat că erau abuzate sexual  și torturate fizic. Ororile se întâmplau după ce ele ajungeau să creadă în promisiunile cum că vor prospera și vor avea un viitor fericit și lipsit de orice fel de griji.

Citește și: Un bărbat a abuzat sexual cadavrele a zeci de femei la morga unui spital din Anglia. Numărul total al victimelor sale te va uimi!

Minorele au trecut prin abuzuri sexuale, abuzuri psihologice, acte de tortură și manipulare, toate fiind fapte tulburătoare care ar fi avut loc chiar la sediul comun al fundațiilor. Este vorba despre Kasta Morely, o agenție de modă pentru cei tineri, și Erodemos, o organizație pentru implicarea tinerilor în proiecte civice, ambele din Iași. Acestea sunt patronate de aceeași persoană, Morel Bolea.

Adolescentele care erau membre ale asociațiilor trebuiau să renunțe la familie, la prieteni, la orice persoană din exterior și să se dedice lui Morel Bolea, scrie antena3.ro

Citește și: Caz șocant! Un bărbat și-a vândut traficanților de carne vie fiica și soția pentru a scăpa de datorii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si