Traficul rutier este oprit, marţi seară, pe DN 15D şi DN 2F, în judeţul Vaslui, din cauza apei şi a aluviunilor de pe şosea.

Potrivit Centrului Infotrafic, în judeţul Hunedoara, traficul feroviar pe magistrala 200 Arad- Deva este oprit la kilometrul feroviar 514+500 de metri, între staţiile Câmpuri-Surduc şi Gurasada, după ce un podeţ de cale ferată a fost luat de viitura formată în urma ploilor.

Ca urmare, deplasarea mai multor trenuri este afectată.

Trafic feroviar întrerupt după ce ploile au distrus un podeţ şi au adus aluviuni pe calea ferată

De asemenea, în judeţul Maramureş, traficul feroviar pe secţia de cale ferată 409 Salva- Sighetu Marmaţiei este oprit la intrarea în staţia Valea Vişeului dinspre Bistra (kilometrul feroviar 6+400 de metri), din cauza aluviunilor ajunse pe calea ferată.

În judeţul Alba, traficul feroviar pe magistrala 300 Teiuş- Cluj-Napoca s-a reluat, pe un fir. Acesta fusese întrerupt total la kilometrul feroviar 412, în staţia Aiud, după ce apele râului Aiud au inundat calea ferată.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Trafic feroviar întrerupt inundații

​Totodată, Centrul Infotrafic anunţă că, în judeţul Vaslui, DN 15D Vaslui – Roman este blocat între localităţile Vultureşti şi Parpaniţa, după ce pe carosabil a ajuns o cantitate mare de apă şi aluviuni scurse de pe versanţi., iar în zonă precipitaţiile nu s-au oprit.

Citeste si: Un angajat al Penitenciarului-Spital Jilava, confirmat cu coronavirus

Citeste si: Deputații PSD doresc demisia ministrului sănătății

Citeste si: Novak Djokovici a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Tot în judeţul Vaslui, DN 2F Vaslui- Bacău este blocat între municipiul Vaslui şi localitatea Puşcaşi, tot din cauza apei şi a aluviunilor scurse de pe versanţi. Deocamdată nu se poate interveni, întrucât precipitaţiile nu s-au oprit.

Citeste si: Senzații tari și haine scumpe- Elena Udrea, cu iubitul, fiica și mama la pădure


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si