Close sidebar
Close sidebar

Trafic închis pe o bandă pe Şoseaua Ştefan cel Mare din Capitală din cauza unei gropi adânci de peste un metru

Traficul a fost închis, marţi, pe o bandă de pe Şoseaua Ştefan cel Mare din Capitală, în apropierea Spitalului de Urgenţă "Floreasca" din cauza unei gropi adânci de peste un metru şi cu un diametru de aproximativ 75 de centimetri, care s-a format în carosabil şi care ar fi putut reprezenta un pericol pentru şoferii care circulă în zonă.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Groapa s-a format pe mijlocul căii de rulare, între prima şi cea de-a treia bandă de circulaţie. După ce mai mulţi şoferi au anunţat la Brigada Rutieră pericolul, poliţiştii au dispus restricţionarea accesului pe această bandă şi instalarea se balize pentru semnalizare.

Deocamdată nu se cunoaşte dacă au existat maşini care să fi fost avariate din cauza surpării carosabilului. Groapa are aproximativ 75 de centimetri diametru şi o adâncime de peste un metru.

Zona intersecţiei Calea Floreasca- Şoseaua Ştefan cel Mare este una dintre cele mai circulate din Capitală, prin acest punct făcându-se şi accesul ambulanţelor care ajung la Spitalul de Urgenţă "Floreasca".

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI