Close sidebar
Close sidebar

Trafic ingreunat pe Autostrada Soarelui din cauza unui accident. Coada de masini se intinde pe 5 km

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, sâmbătă dimineaţă, pe autostrada A2, sensul spre Constanţa, din cauza unui accident care a avut loc la kilometrul 123 al arterei fiind implicate trei autovehicule, iar o persoană a fost rănită.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, circulaţia pe Autostrada Soarelui este deviată, sâmbătă dimineaţă, de poliţiştii de la Brigada Autostrăzi şi Misiuni Speciale pe banda de urgenţă a autostrăzii în perioada în care se desfăşoară cercetări la faţa locului cu privire la accident, informeaza News.ro.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

O persoană a fost rănită în urma accidentul în care au fost implicate trei autovehicule. Coadă de maşini se întinde pe aproximativ cinci kilometri, potrivit matrorilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI