Close sidebar
Close sidebar

Trafic ingreunat pe Autostrada Soarelui in urma unui accident rutier; doua persoane au fost ranite

Traficul rutier este ingreunat, vineri dupa-amiaza, pe Autostrada Soarelei, in urma unui accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme. In accident au fost ranite doua persoane, una dintre ele urmand sa fie preluata de un elicopter SMURD pentru a fi transportata la spital.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, accidentul a avut loc la kilometrul 58 al autostrazii A2 Bucuresti – Constanta, in zona localitatii Nicolae Balcescu din judetul Calarasi.

In accident- care s-a produs pe sensul spre Constanta al autostrazii- au fost implicate doua autoturisme.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISI) Calarasi, Ovidiu Tataranu, a precizat ca in cele doua masini se aflau sapte persoane, iar doua dintre ele au fost ranite, la fata locului ajungand mai multe ambulante.

Reprezentantul ISU a precizat ca una dintre victime are traumatisme usoare, iar cealalta are rani mai grave, la fata locului fiind asteptat un elicopter SMURD care sa o preia si sa o transporte la un spital din Capitala.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

La aceasta ora, traficul pe A2 se desfasoara ingreunat in zona producerii accidentului, pe sensul spre Constanta circulandu-se doar pe banda a doua.

Accidentul a avut loc in jurul orei 15.30.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI