In judetul Cluj, traficul rutier a fost blocat duminica dimineata, pe DN1-E60, la kilometrul 506, la intrarea in localitatea Dumbrava, dupa ce doua autocamioane au derapat din cauza zapezii depuse pe carosabil. La ora transmiterii acestei stiri, traficul a fost reluat pentru autoturisme, care circula alternativ, informeaza News.ro.

Si in judetul Gorj, pe DN67C Novaci – Rânca, intre km 22 si 34 s-a depus un strat subtire de zapada si se intervine cu doua utilaje de deszapezire si imprastiere a materialului antiderapant, in timp ce pe Valea Jiului (DN66 Bumbesti Jiu

– Petrosani) se semnaleaza precipitatii sub forma de lapovita.

In judetul Hunedoara, traficul rutier a fost intrerupt pe DN7, la kilometrul 397, in localitatea Mintia, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate doua autovehicule.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Si in judetul Suceava, in special in zona de munte, circulatia rutiera se desfasoara ingreunat din cauza ninsorilor, iar in zona Pasului Mestecaniş pe DN 17 circulaţia autovehiculelor grele a fost oprita o jumatate de ora pentru ca utilajele de deszapezire sa intervina.

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi, ninsori si vijelii pentru 26 de judete din nordul, estul, vestul si centrul tarii, valabila de sâmbata noapte pana duminica seara.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si