Close sidebar
Close sidebar

Trafic ingreunat pe mai multe drumuri din tara din cauza zapezii. Circulatia se desfasoara cu dificultate pe DN1, in Cluj, pe DN67C, in Gorj, dar si in judetul Suceava

Circulatia rutiera se desfasoara cu dificultate, duminica dimineata, pe DN1-E60, la intrarea in localitatea Dumbrava din judetul Cluj, unde doua autocamioane au derapat din cauza zapezii, precum si pe DN67C Novaci – Ranca, unde s-a depus un strat subtire de zapada, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Române.

,


DISTRIBUIE
acest articol

In judetul Cluj, traficul rutier a fost blocat duminica dimineata, pe DN1-E60, la kilometrul 506, la intrarea in localitatea Dumbrava, dupa ce doua autocamioane au derapat din cauza zapezii depuse pe carosabil. La ora transmiterii acestei stiri, traficul a fost reluat pentru autoturisme, care circula alternativ, informeaza News.ro.

Si in judetul Gorj, pe DN67C Novaci – Rânca, intre km 22 si 34 s-a depus un strat subtire de zapada si se intervine cu doua utilaje de deszapezire si imprastiere a materialului antiderapant, in timp ce pe Valea Jiului (DN66 Bumbesti Jiu – Petrosani) se semnaleaza precipitatii sub forma de lapovita.

In judetul Hunedoara, traficul rutier a fost intrerupt pe DN7, la kilometrul 397, in localitatea Mintia, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate doua autovehicule.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Si in judetul Suceava, in special in zona de munte, circulatia rutiera se desfasoara ingreunat din cauza ninsorilor, iar in zona Pasului Mestecaniş pe DN 17 circulaţia autovehiculelor grele a fost oprita o jumatate de ora pentru ca utilajele de deszapezire sa intervina.

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi, ninsori si vijelii pentru 26 de judete din nordul, estul, vestul si centrul tarii, valabila de sâmbata noapte pana duminica seara.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI