Un pieton a fost accidentat mortal, joi seara, în zona Lujerului, pe Șoseaua Virtuții din București, de o cisternă. Aceasta era condusă de un bărbat în vârstă de 59 de ani.

La acest moment, traficul este restricționat.

Citește și: Un bărbat a fost lovit mortal de tren, în timp ce traversa calea ferată

Trafic restricționat în zona Lujerului din Capitală. Un pieton a murit după ce a fost accidentat mortal de o cisternă

Trafic restricționat în zona Lujerului din Capitală. Un pieton a murit după ce a fost accidentat mortal de o cisternă

[Sursa foto: libertatea.ro]

Primele informații despre accident

La data de 10 noiembrie a.c., în jurul orei 18.07, Brigada Rutieră a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident de circulație pe Șos. Virtuții.

”Din primele date, conducătorul unei autocisterne în vârstă de 59 de ani, care se deplasa pe Şos. Virtuţii, pe breteaua dintre intrarea în Pasajul Lujerului şi Bd. Iuliu Maniu, a surprins şi accidentat un pieton. În urma accidentului rutier, a rezultat decesul pietonului”, a transmis Brigada Rutieră.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul pietonului.

Citește și: Un copil de 8 ani a fost spulberat pe o trecere de pietoni din Sibiu

Traficul este restricționat

Traficul rutier este restricționat pe Șos. Virtuții, breteaua dintre intrarea în Pasajul Lujerului și Bd. Iuliu Maniu.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. 

Se efectuează cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier.

Citește și: Un bărbat de 58 de ani a murit după ce a fost lovit pe un drum național

Un bărbat a murit într-un accident rutier pe centura municipiului Rădăuţi

Autoturismul a ieşit în afara părţii carosabile în municipiului Rădăuţi, în zona şoselei de centură, dinspre Dorneşti, iar victima a fost prinsă între autoturism şi şanţul de beton, anunță purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

Bărbatul încarcerat a fost extras de pompieri şi predat echipajului medical pentru monitorizare, fiind în stare de inconştienţă, ulterior, echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava declarând decesul victimei, în vârstă de 49 de ani, potrivit Agerpres.

La faţa locului au intervenit modulul SMURD, cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, iar în sprijinul acestuia a ajuns un echipaj al SAJ Suceava.

Citește și: Doi adulți și un copil au ajuns în stare gravă la spital, după ce au fost implicați într-un accident teribil, în Făgăraș. Momentul impactului, surprins de camerele de supraveghere


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si