Traficul pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, în zona Gării Băneasa- Fântâna Mioriţa va fi restricționat începând de sâmbătă, 29 iunie 2024. Anunțul a fost făcut de Metrorex. Care este motivul pentru care traficul va întâmpina dificultăți?

Citește și: Sorin Grindeanu, călătorie spre litoral cu "Trenurile Soarelui": "Se poate mai repede, și în condiții decente". Promisiunea ministrului după drumul cu CFR

Trafic restricționat în București de sâmbătă

Metrorex a anunțat că începând de sâmbătă, traficul va fi restricționat pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, în zona Gării Băneasa- Fântâna Mioriţa pentru începerea lucrărilor la metrou, în vederea contractului de execuție Legătura reţelei de metrou cu Aeroportul Internaţional Henri Coandă- Otopeni (Magistrala 6. 1 Mai-Otopeni). Proiectare şi execuţie structură de rezistenţă staţii, galerii şi tuneluri. Lotul 1.1- 1 Mai-Tokyo".

Restricția de circulație va însemna ocuparea a două benzi de circulaţie pe sensul de intrare în Bucureşti (banda I şi banda II), traficul urmând a se desfășura pe două benzi de circulaţie pe fiecare sens al Şoselei Bucureşti- Ploieşti.

Lucrările se vor face la viitoarea stație de metrou, Gara Băneasa, de pe Magistrala M6. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Sebastian, atac subtil la adresa Robertei de la „Casa iubirii”?! „Tu nu ai niciodată cum”- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO Traiul de lux se ține cu bani publici! Porțile RAPPS se deschid pentru mai mulți politicieni

Tarfic restricționat pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, în zona Gării Băneasa - Fântâna Mioriţa, de sâmbătă

[Sursa foto: istockphotos]

Metrorex a anunțat că noua stație de metrou va ajuta populația Capitalei pentru a se deplasa în zona de nord. Mai mult decât atât, noua stație de metrou, continuarea magistralei, va ajuta la îmbunătățirea siguranței în trafic.

”Această conexiune nouă şi rapidă se adresează tuturor locuitorilor Capitalei, oamenilor de afaceri, navetiştilor, turiştilor şi va asigura îmbunătăţirea oportunităţilor privind activitatea şi călătoriile, mediul şi calitatea vieţii.

Noua linie de metrou va deservi o zonă cu un potenţial ridicat de cerere pentru transport rapid, sigur şi eficient. De asemenea, siguranţa în trafic se va îmbunătăţi semnificativ”, au transmis reprezentanții Metrorex.

Tarfic restricționat pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, în zona Gării Băneasa - Fântâna Mioriţa, de sâmbătă

[Sursa foto: istockphotos]

Devierea circulației este asigurată de Comisia Tehnică de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, Direcţia Transporturi, de Administraţia Străzilor Bucureşti şi de Brigada Rutieră Bucureşti. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si