Traficul rutier pe DJ108 spre localitatea Trasnea, DJ109, din judetul Salaj si pe DN17A, din judetul Suceava, este restrictionat sau ingreunat din cauza copacilor sau stalpilor cazuti, potrivit MAI.
 

De asemenea, in judetele Brasov, pe DN1A, DN1, DN73A, Cluj, pe DN75, DN1F, DJ107R, DJ107N,  Sibiu, pe DJ 106D, Harghita pe DN15, DN57B, DN 13B, DD 12C, DJ107N, Prahova pe DN1A, intre Maneciu si Cheia), Salaj pe DJ109, au fost inregistrate probleme similare, insa in

fiecare caz autoritatile au intervenit pentru reluarea circulatiei, transmite MAI.

Circulatia feroviara a fost si ea blocata, joi dimineata, pe trei magistrale din judetele Brasov, Hunedoara si Buzau.

Mai mult, 160 de localitati din judetele Bacau, Salaj, Prahova si Vrancea au avut probleme cu alimentarea cu energie electrica, echipele de interventie intervenind pentru remedierea situatiei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Convoaie militare în mai multe zone din Moldova și Transilvania. Ce se întâmplă- wowbiz.ro

In judetele Alba, Arges, Brasov, Dolj, Gorj, Mures, Mehedinti, Olt, Sibiu, Valcea si Teleorman, s-a actionat cu 20 de echipe pentru repunerea sub tensiune a retelelor de alimentare cu energie electrica.

Politia Romana a actionat, miercuri, cu aproape 10.895 de politisti si 5.772 de autospeciale, iar echipele ISU au intervenit pentru inlaturarea copacilor cazuti si pentru degajarea apei acuulate in gospodariile oamenilor din judetul Dambovita.

In prezent, angajatii MAI actioneaza cu 922 politisti, 187 pompieri si 305 jandarmi cu 591 de mijloace tehnice, la care se adauga angajati ai autoritatilor publice locale si personalul CNAIR.

De asemenea, in judetele aflate sub avertizari si atentionari de fenomene meteo, respectiv in judetele Arges, Cluj, Caras-Severin, Brasov, Buzau, Bacau, Galati, Neamt si Prahova, au fost activate grupele operative, iar la sediile primariilor se asigura serviciul de permanenta.

In continuare se circula in conditii de iarna in 11 judete, Argel, Brasov, Buzau, Cluj, Dambovita, Gorj, Harghita Prahova, Neamt, Vrancea si Valca, circulandu-se in continuare in conditii de iarna. Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a actionat cu 26 de utilaje, folosind 146 tone de material antiderapant (sare si nisip) si 0,6 tone de clorura de calciu.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si