O scenă desprinsă din filme s-a derulat în apropierea celui mai mare mall din Braşov. 4 bolizi de lux au fost blocaţi de poliţiştii antidrog din Capitală, iar toţi cei 7 interlopi care se aflau în maşini au fost trântiţi la pământ. 

Încercau să vândă 2.500 de comprimate

Momentul în care cele patru mașini au fost blocate a fost filmat de un martor, iar imaginile au devenit imediat virale pe TikTok. 

Polițiștii sub acoperire au reuşit să îi reţină pe traficanţi, care încercau să vândă 2.500 de comprimate de ecstasy la Braşov. Un comprimat se vindea în club cu 100 de lei. 

Citeste si: Crimă șocantă în Anglia. Un bărbat și-a snopit în bătaie cel mai bun prieten și l-a lăsat să moară în casa sa

"Interlopii, precum traficanții columbieni au venit sa vândă 2500 de comprimate de ecstasy cu suma de 62.500 lei, îmbarcați în 4 bolizi de lux pe care îi accelerau amenințător și supravegheau zona"  se arată într-un comunicat al Poliției.

Au fost arestați preventiv

Comprimatele de ecstasy vândute de traficanţi erau vopsite în roz şi aveau logo-ul unei cunoscute firme de modă pentru a fi atractive pentru tânăra generaţie.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Un muncitor român s-a stins din viață în Italia. A murit într-un accident banal cu scuterul

„În cauză s-a reţinut faptul că, în perioada august- septembrie 2022, trei dintre inculpaţi au comercializat consumatorilor din Bucureşti şi judeţele Prahova şi Braşov droguri de mare risc, iar ceilalţi patru inculpaţi intermediau relaţia cu consumatorii şi asigurau locaţiile unde se efectua tranzacţia.


În cursul zilei de vineri, 16 septembrie, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă, informează DIICOT.

Citeste si: Doliu în Biserica Ortodoxă Română. A murit preotul Gheorghe Colțea, la doar 59 de ani

Cei 7 indivizi au ajuns acum după gratii, după ce au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile pentru infracţiunea de trafic de droguri.

Citeste si: Cum va fi vremea în perioada 19-25 septembrie 2022. Prognoza meteo pentru fiecare zi a săptămânii

Printre cei săltaţi de poliţişti se numără nume din lumea interlopă cum ar fi Rembo din Săcele, Sile Brumar sau Miclea de la Văleni.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si