Doi traficanți care vindeau droguri în București au fost trimiși în judecată de DIICOT. Unul dintre ei urmează să răspundă și pentru moartea unui consumator de la o supradoză de oxicodonă. 

Tânărul a murit în urma unei supradoze

Procurorii susţin că, pe 11 februarie 2022, unul dintre traficanţi i-a vândut unei persoane 18 comprimate de oxicodonă, drog de mare risc.

Trapperul Mărgizeu abia împlinise 18 ani. Conform procurorilor, după ce a consumat toată cantitatea de droguri, tânărul a ajuns în comă la spitalul Floreasca din Capitală şi a decedat două săptămâni mai târziu. Medicii au stabilit clar cauza morţii: consumul de opiacee.

Citeste si: Polițiștii se pregătesc de protest, în plină criză. Ce vor oamenii legii

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Furnizorul, Florin Georgescu, este acum în arest preventiv, cercetat pentru trafic intern de droguri de risc și de mare risc în formă continuată în forma agravată, care a avut ca urmare moartea victimei.

Dosarul a fost înaintat către Tribunalul București

În ceea ce privește cel de-al doilea bărbat, trimis în judecată în stare de libertate, s-a reţinut că acesta a condus la data de 26 martie 2019, în municipiul Bucureşti, un autoturism în timp ce se afla sub influenţa substanţelor psihoactive (probele biologice recoltate de la inculpat au rezultat pozitiv la THC 0,019

ug/ml, THC-OH 0,007 ug/ml şi THC-COOH 0,092 ug/ml).

Citeste si: Sute de tabere au primit amenzi uriașe. Părinții își pun semne de întrebare în privința siguranței copiilor

De asemenea, la data de 6 aprilie 2021, acesta a condus în Bucureşti un autoturism în timp ce avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce şi aflându-se sub influenţa substanţelor psihoactive (probele biologice recoltate de la inculpat au rezultat pozitiv la THC 0,010 ug/ml, THC-OH 0,004 ug/ml şi THC-COOH 0,133 ug/ml).

Citeste si: Ea este femeia care a înghițit un număr record de prezervative cu cocaină. Ce au anunțat anchetatorii

Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare Tribunalului Bucureşti.

Citeste si: Percheziții la mai mulți traficanți de droguri de mare risc

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si