Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Traficul aerian se apropie ușor de valorile înregistrate înainte de pandemie

Avioanele decolează tot mai des, cu un număr din ce în ce mai mare de pasageri. Pe aeroporturile din România, dar și de pe continent, traficul aerian se apropie de valorile de dinainte de pandemie.

Redactia Stirile Kanal D,

Traficul aerian se apropie ușor de valorile înregistrate înainte de pandemie

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„Anul acesta călătoriile cu avionul spre și în interiorul Europei au înregistrat un număr mai mare de pasageri, conform ultimelor statistici. Creșterea este de peste 16% în luna mai față de anul precedent. Cu alte cuvinte ne place să călătorim mai mult și spun specialiștii: lucrurile revin la normalul dinaintea perioadei de pandemie.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Există și o veste mai puțin bună și anume, faptul că prețurile biletelor au crescut. Astfel că, tarifele sunt mai mari cu până la 36% și dacă ne referim la inflație aceasta a ajuns la 6,1%. Șeful unei mari companii aeriene spune că zborul de 10 euro nu mai există, iar acum tarifele sunt în medie de 40, chiar 50 de euro.”

, transmite Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI