Alunecarea de teren a avut loc pe DN 10, în zona localităţii Măgura, judeţul Buzău, iar șoferilor le este recomandat să conducă cu prudență.

Autoritățile din Buzău i-au în calcul și varianta restricţionării traficului

Pe DN 10, poziţia kilometrică 26+400, pe partea dreaptă a drumului, sensul de mers Buzău-Braşov, în localitatea Măgura, în noaptea de 1 martie 2023, s-a produs o alunecare de teren care a ajuns până în imediata apropiere a părţii carosabile.

Din acest motiv este necesar ca în zona respectivă să se circule cu prudenţă”, a transmis, joi, DRDP Buzău.

Citește și: Cod galben de viituri pe râuri din patru județe din țară

Drumarii urmează să semnalizeze zonă și șoferilor le este recomandat să conducă cu prudență și să reducă viteza în zona respectivă.

Alunecare masivă de teren în Târgu Jiu

Precipitațiile din ultimele zile au dus la alunecări masive de teren în Târgu Jiu, pe o suprafață de 400 m liniari.

Citește și: Drumul Național 12 a fost parțial blocat din cauza alunecărilor de teren

”Dacă alunecările de teren vor continua pot fi afectate, în primul rând infrastructura rutieră și de electricitate, iar ulterior în condițiile în care nu vom interveni la timp pot fi afectate și locuințele.

Am trimis reprezentanții poliției locale pentru a proteja zona",  a susținut Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Localnicii trăiesc cu teama că ar putea rămâne fără locuințe.

"Ne e teamă pentru că avem și noi o proprietate aici peste drum. E o casă nou făcută și tot mereu se surpă", a susținut o localnică.

Citește și:  O femeie a rămas blocată în mașină, după ce a ajuns cu autoturismul în șanț

Mașini înzăpezite în Neamț. Ce drumuri naționale sunt închise din cauza zăpezii- LISTA actualizată

Vremea rea a continuat să pună probleme șoferilor și autorităților locale în judeţele Buzău, Vrancea, Galaţi şi Bacău, unde sunt închise în continuare mai multe drumuri naționale. Un număr de 14 județe din sud-estul țării, inclusiv Capitala s-au aflat sub cod galben de ninsori viscolite până duminică dimineața. 

Nouă drumuri naţionale  din judeţele Buzău, Vrancea, Galaţi şi Bacău sunt închise, duminică dimineaţă, din cauza condiţiilor meteorologie nefavorabile, în timp ce pe alte artere rutiere au fost impuse restricţii.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citește și:   VIDEO- Circulația TIR-urilor ar putea fi oprită din cauza condițiilor meteo. Anunțul făcut de Raed Arafat

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că sunt 10 sectoare de drumuri naţionale din judeţele Buzău, Galaţi şi Vrancea închise circulaţiei, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

De asemenea, pe 13 drumuri naţionale se circula cu restricţii de tonaj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si