Circulația feroviară între Brașov și Azuga a fost întreruptă, în această dimineață, din cauza unui incident produs la trenul IR 1742. Pantograful de la locomotivă s-a rupt, iar din această cauză garnitura a rămas blocată mai bine de două ore, la ieșire din stația Azuga.

În urma acestui incident, trei persoane au fost rănite. Este vorba despre două tinere de 18 ani, din Buftea și o altă călătoare de 20 de ani, din București.

Victimele au fost transportate la spitalul din Sinaia cu zgărieturi, dar și cu probleme oculare. Pentru că geamurile vagonului s-au spart, cioburile au intrat în ochii călătorilor.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Două ambulanțe și un echipaj SMURD au transport victimele la unitatea medicală. Acestea au fost evaluate, stabilizate și au ajuns pe secția de oftalmologie pentru investigații suplimentare. Trenul IR 1742 a fost reînscris în circulație la ora 10.19, acesta urmând să ajungă în stația de destinație, București Nord, cu o întârziere de 180 de minute.

Citește și: VIDEO- Medicii luptă cu distanța pentru a ajunge la timp să aibă grijă de pacienți

Trei persoane au ajuns la spital în urma incidentului

Trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani au ajuns la spitalul din Sinaia după incidentul feroviar. Este vorba despre ruperea pantografului de la locomotiva trenului IR 1742.

Citește și: Cine e mătușa lui Cătălin Cherecheș din Germania? Femeia conducea mașina cu 200 km/h când a fost oprită de polițiști

Persoanele aveau cioburi în ochi după ce unul dintre geamurile trenului s-a spart. Acestea sunt în stare stabilă și li se fac investigații la Oftalmologie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si