Jandarmeria Română a făcut un anunț cu privire la traficul în Vama Siret. Potrivit acestora, traficul a fost reluat.

Forțele de ordine au intervenit în număr mare în Vama Siret

Vineri seara, forțele de ordine au intervenit într-un număr mare în Vama Siret, care a fost blocată de o săptămână de protestele fermierilor.

Jandarmii au anunțat ulterior faptul că activitatea de procesare a tirurilor dinspre Ucraina către orașul Siret a fost reluată.

Numărul TIR-urilor care așteaptă să intre în țară este foarte mare

În ceea ce privește numărul TIR-urilor care așteaptă să intre în țară, acesta este foarte mare.

Citește și: VIDEO- A zecea zi de proteste pentru fermieri și transportatori. Manifetsanții vor să rămână în stradă până vor avea toate cerințele soluționate

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”În data de 19.01.2024,

jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava și Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au asigurat măsurile de ordine și siguranță publică la manifestarea de protest a fermierilor și transportatorilor din județul Suceava.

Aceștia au acționat pentru siguranța participanților, prevenirea și combaterea faptelor de natură antisocială, care ar putea tulbura desfășurarea în condiții de ordine și siguranță a acestei manifestații.

Citește și: Transportatorii au obținut ceea ce-și doreau! ASF a aprobat noile tarife de RCA pentru camioane peste 16 tone

În cooperare cu polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, colegii noștri au relaționat permanent cu protestatarii, prin intermediul echipelor de dialog, în vederea deblocării traficului rutier pe drumul european E85, la aproximativ 2 km de Punctul de Trecere a Frontierei Siret.

În acest moment, se circulă în condiții normale pe ambele sensuri, urmând a fi reluată și activitatea de procesare a tirurilor din orașul Siret către Ucraina și invers.

Citește și: Protest uriaș în centrul Capitalei. Undă verde pentru tractoare și capete de TIR în Piața Constituției!

Jandarmii vor rămâne la datorie pentru siguranța cetățenilor, iar în situația în care vor avea nevoie de ajutor, le recomandăm să solicite sprijinul celei mai apropiate patrule de jandarmi sau să apeleze numărul unic pentru situații de urgență 112”, a transmis Botezatu Roxana – purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava, citat de Mediafax.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si