Adina Iliescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Patru morți după tragedia produsă la stația GPL din Crevedia

„Unul dintre pacienții care a suferit arsuri pe 95% din suprafața corpului a încetat din viață, în această dimineață, la spitalul Floreasca, au anunțat reprezentanții unității spitalicești. Vorbim despre un bărbat în vârstă de 43 de ani, care era chiar șoferul uneia dintre cisternele explodate.

Este a 4 victimă a tragediei care s-a produs în urmă cu aproximativ o săptămână.

Vă reamintesc că peste 50 de persoane au avut nevoie de îngrijiri de specialitate în urma acestor explozii, majoritatea dintre ele fiind pompierii, salvatorii care au ajuns la fața locului. În momentul de față 20 de persoane se mai află internate în spitalele din țara noastră, iar alte 20 au fost transferate în străinătate, acolo unde se zbat între viață și moarte.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Aici, la Crevedia, anchetele continuă.

Autoritățile au mers să evalueze pagubele materiale pentru că știm foarte bine că 8 case au fost distruse în totalitate, iar alte zeci de locuințe au fost afectate grav de suflul exploziei.

Totuși, patronii stației GPL au transmis printr-un comunicat că vor avea o întâlnire astăzi la ora 14:00, în fața primăriei cu oamenii. Administratorul, avocatul, dar și un inginer constructor vor sta de vorbă cu oamenii și vor face promisiuni.

Așadar, să vedem ce vor spune acești reprezentanți, ce vor spune oamenii și dacă patronii stației GPL se vor ține de aceste promisiuni.”, transmite Adina Iliescu, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si