Micuta se afla in fata blocului in care locuieste si unde obisnuieste sa se joace cand un caine maidanez a atacat-o. "Nu stie nimeni exact cum s-a intamplat. O vecina era pe geam si a auzit-o pe fata tipand. A venit la mine la usa si mi-au spus si tot ei au sunat la 112. Nu am mai avut puterea sa sun la politie cand mi-am vazut copilul plin de sange.

Am crezut ca o sa moara. Aici la bloc avem o haita de 7-8 caini de care se tem si adultii", a spus mama feitei muscate de cainele comunitar.

Panica femeii a fost cu atat mai mare pentru ca anul trecut si-au mai pierdut un copilas. "Nici nu pot sa spun ce am avut in suflet cand am vazut fetita asa plina de sange. Anul trecut mi-a murit un copil si cand am vazut-o asa am crezut ca o sa o pierdem si pe ea. Nici nu pot sa dau primaria in judecata pentru ca nu avem bani pentru asa ceva", a spus mama fetei, noteaza cei de la gorj-domino.ro

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Doctorii de la UPU Targu Jiu au spus ca fetita s-a prezentat la urgenta cu mai multe plagi faciale. "In serviciul de urgenta s-a prezentat o fetita de sapte ani cu multiple plagi faciale, printre car eo plaga care cuprindea cam doua treimi din arcada superioara dreapta. La cum arata plagile, cel mai probabil va ramane cu cicatrici", a declarat medicul Alina Bumbaru.

Cei de la Primarie au spus ca regreta incidentul si ca reprezentantii primariei fac eforturi pentru reducerea seminificativa a numarului de caini comunitari de pe strazile orasului. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si