Două persoane au fost ucise într-un atac armat ”, a informat poliţia pe Twitter, radioul local RTL Oost precizând că incidentul a avut loc în jurul orelor 18.00 (16.00 GMT).

Atac „țintit”

Potrivit martorilor, victimele luau masa în restaurant când un individ înarmat a intrat şi a deschis focul, în ceea ce pare a fi un atac „ţintit”.

Poliţia şi serviciile de prim-ajutor au intervenit, membrii echipei de salvare au încercat să-l resusciteze pe unul dintre răniţi, fără rezultat însă.

Citeste si: Ce înseamnă afazia, boala care îl face pe Bruce Willis să renunțe definitiv la actorie

Atacatorul a fugit, iar poliţia a lansat un apel la martori şi a închis zona, survolată în prezent de un elicopter.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

 

Cinci persoane ucise în Israel

Este vorba despre un atacator arab, despre care se crede că ar fi deschis focul când se afla în mașină. Acesta a împuşcat mortal cel puţin cinci persoane într-o serie de atacuri armate într-o suburbie a oraşului Tel Aviv din Israel, au anunţat serviciile de salvare locale, potrivit Reuters.

Citeste si: O ucraineancă a povestit cum au pătruns trupele ruse în casă: „Ne-au luat și lenjeria de pat”

Atacul nu a fost revendicat deocamdată. Potrivit unor media israeliene, serviciile de securitate israeliene sunt de părere că atacatorul este un palestinian.

„  Din păcate, am constatat moartea a cinci persoane  ”, a declarat, pentru postul de televiziune Kan, Elie Bin, director al Magen David Adom, echivalentul israelian al Crucii Roşii.

În cursul serii, locuitori din Bnei Brak, localitate ultraortodoxă la periferia Tel-Aviv-ului, apoi cei din localitatea învecinată Ramat Gan au spus că un bărbat circula cu o maşină şi deschidea focul asupra trecătorilor, informează Agerpres.

Poliţia a precizat că l-a ucis pe atacator, fără a-i dezvălui identitatea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si