Duminică seară, pe şoseaua Gării Căţelu, în parcarea exterioară a Parcului Pantelimon, pe trecerea de pietoni, a avut loc tragedia. Un băiețel în vârstă de 9 ani a murit, iar sora lui în vârstă de 7 ani a fost grav rănită, după ce au fost striviți de o mașină condusă de un șofer minor.

Accidentul oribil s-a petrecut sub ochii îngroziți ai mamei micuților. Echipajul medical ajuns la locul accidentului l-a resuscitat pe micuț minute în șir, dar a fost zadar, medicii fiind nevoiți să declare decesul acestuia.

Surioara lui a fost transportată de urgență la spital, iar în urma impactului medicii au fost nevoiți astăzi să îi amputeze piciorul, după ce, la scurtă vreme de la accident, medicii s-au străduit vreme de 9 ore să i-l replanteze. Din nefericire, în urma intervenției chirurgicale extrem de complicate, au apărut complicații.

"Din păcate, la câteva ore de la operaţia de replantare, în cursul serii au apărut complicaţii din cauza sindromului de strivire suferit în urma accidentului, complicaţii care îi puneau viaţa în pericol. Astfel că s-a decis, de urgenţă, îndepărtarea membrului inferior afectat. Astăzi, starea fetiţei este stabilă, uşor ameliorată faţă de ieri. Este în continuare intubată şi ventilată mecanic", a declarat medicul despre starea fetiție, potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Citește și: Sora minorului care a ucis un băiat în Pantelimon face declarații șocante. "O joacă de copii". Cum s-a petrecut tragedia din Sectorul 3

Ce au făcut tinerii în mașină, cu puțin timp înainte de accident

În mașina care i-a lovit pe cei doi frățiori se aflau doi tineri, un minor în vârstă de 16 ani și un adolescent în vârstă de 19 ani.

Potrivit informațiilor transmise de sursa citată anterior, la volan s-ar fi aflat adolescentul în vârstă de 19 ani, însă, cu puțin timp înainte de accident, cei doi au făcut schimb de locuri. Astfel, la momentul impactului, la volan se afla minorul care nu deține permis de conducere.

După tragedia provoată, cei doi tineri au fugit în parc. Autoritățile au început misiunile de căutare, dar minorul de 16 ani s-a prezentat singur la o secție de poliție, câteva ore mai târziu.

Pe numele acestuia a fost dispus un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Minorul de 16 ani care l-a ucis pe băiețel și a rănit-o grav pe fetiță este acuzat de comiterea mai multor infracțiuni, printre care ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere fără permis.

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri, departe de geamuri, durata estimată 90 de min”- radioimpuls.ro

Citeste si: Un asteroid de 10 ori mai mare decât roca spațială care a ucis dinozaurii a aruncat cea mai mare lună a lui Jupiter de pe axa sa- antena3.ro

Citește și: VIDEO Gestul ireal făcut de șoferul vinovat în fața oamenilor legii, după ce a lovit mortal doi copii, sub privirile îngrozite ale mamei lor! Întregul film al tragediei din Pantelimon

Tânărul de 19 ani cu care ar fi făcut schimb de locuri înainte de accident este plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si