În accident au fost implicate un autoturism Opel Corsa şi un Volkswagen Passat. Din primele informaţii, accidentul s-a soldat cu decesul a două persoane şi rănirea gravă a altor două. Momentan nu se cunosc circumstanţele producerii accidentului.

În urma testării alcoolscopice a şoferului de pe Volkswagen Passat, s-a constatat o concentraţie de 0,55mg/l  alcool în aerul expirat, potrivit BZI.ro.

Conform IPJ Iaşi, soferul autoturismului Volkswagen Passat este vinovat de producerea accidentului.

În autoturismul Opel Corsa s-ar fi aflat şi un minor care a fost transportat în stare gravă la spital.

"Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că bărbatul din autoturismul marca Volkswagen a circulat cu viteză, iar în urma unei depăşiri neregulamentare a intrat într-un autoturism în care se aflau trei persoane. Două dintre ele au decedat, iar cea de-a treia persoană, un copil, a fost dusă în stare gravă la spital.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Una dintre persoanele din această maşină nu avea documente asupra sa şi nu poate fi identificată. Cealaltă victimă, şoferul, este din municipiul Roman. Şoferul care a produs accidentul este domiciliat în localitatea Moţca. A fost transportat conştient la o unitate medicală din Târgu Frumos.

Examenul cu alcooltestul a arătat o alcoolemie de 0,55 în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă", a declarat, pentru Agerpres, Geanina Romanescu, de la Biroul de Presă al IPJ Iaşi.

Citeste si: ALERTĂ METEO! Cod galben în 14 județe!

Citeste si: DEZASTRU NAȚIONAL! Proteste extrem de VIOLENTE! 207 agenţi răniţi, mai mult de 120 de persoane reţinute!

Sursa foto:bzi.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si