Turcia, îngenuncheată în fața dezastrelor naturale. 

După mai bine de o săptămână de la producerea cutremurului care a curmat viețile a peste 38.000 de oameni, actorul Çağdaş Çankaya și soția lui au fost găsiți fără suflare sub dărâmături.

Citește și: Mai multe replici ale cutremurului din Gorj au avut loc noaptea trecută. S-au înregistrat efecte în 22 de localități

Çağdaş Çankaya și soția lui și-au pierdut viața în urma cutremurului din Turcia

Numărul morților crește înspăimântător de repede, iar la mai bine de o săptămână de la cutremurul catastrofal care a făcut prăpăd în mai multe orașe din Turcia și Siria, actorul Çağdaş Çankaya a fost găsit mort, alături de soția lui.

Starul din serialul "Kuruluş: Osman" și partenera lui se aflau apartamentul lor din orașul Diyarbakır atunci când s-a produs tragedia. Anunțul decesului a fost făcut chiar de compania de producție Bozdağ Films.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Cutremur în Turcia și Siria. Bilanțul a ajuns la peste 41.000 de persoane decedate. Nouă supraviețuitori au fost scoși la opt zile după tragedie

Exprimăm cele mai sincere condoleanțe familiei și celor dragi ai lui Çağdaş Çankaya, soției sale și tuturor celor care și-au pierdut viața  în cutremur. Să se odihnească în pace și Dumnezeu să aibă milă de sufletele lor", a fost mesajul transmis de reprezentanții companiei, potrivit  observatornews.ro

Citește și: Turcia, cutremurată zilnic de replici

O altă actriță din Turcia a murit în urma cutremurului

Tragedie! Actorul Çağdaş Çankaya și soția sa au murit după cutremurul devastator din Turcia. Trupurile lor au fost găsite la o săptămână distanță: „Dumnezeu să aibă milă de sufletele lor”

Emel Atici și fiica ei

Vestea tragică legată de moartea actorului Çağdaş Çankaya și a soției sale nu este singura de acest fel. Un caz similar a zguduit din temelii industria cinematografică din Turcia. 

Actrița Emel Atıcı care a jucat în producția apreciată „Mă numesc Zuleyha”, a fost găsită fără suflare, împreună cu fiica ei, după cutremurul din Turcia.

Citește și: Actorul Çağdaş Çankaya și soția lui au murit în urma cutremurului devastator din Turcia! Trupurile lor au fost găsite după o săptămână: „Dumnezeu să aibă milă de sufletele lor”

Suntem profund întristați de pierderea valoroasei actrițe Emel Atıcı, din serialul nostru 'Mă numesc Zuleyha' și a fiicei sale, Püryan Atıcı, în dezastrul cutremurului din țara noastră. Exprimăm condoleanțe familiei Atıcı și tuturor cetățenilor noștri care și-au pierdut viața în cutremur, familiilor lor", a transmis compania Tims&B.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si