În cei 42 de ani de viaţă în Peninsula Kenay, Gary s-a făcut cunoscut drept un aventurier, un pilot formidabil şi priceput, dar şi un politician dedicat. O să ne lipsească cu siguranţă”, a spus guvernatorul Dunleavy.

Administraţia federală pentru aviaţie şi Consiliul naţional pentru securitatea transporturilor din SUA au lansat o anchetă pentru a se stabili circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Tragedie aviatică. Mai mulți morți după ce două avioane s-au ciocnit deasupra unui lac

Potrivit relatărilor iniţiale, în cele două avioane se aflau în total opt pasageri şi membri ai echipajului. "La momentul acesta nu credem că există supravieţuitori", a precizat biroul şerifului din comitatul Kootenai. Printre victime se află şi copii. Au fost recuperate doar două cadavre, restul persoanelor fiind date dispărute, conform CBS News.

Citeste si: Un celebru actor a murit la vârsta de 41 de ani din cauza Covid-19

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Anchetatorii nu au stabilit până în acest moment cauza coliziunii. Avioanele s-ar fi scufundat la circa 39 de metri sub apă după ce s-au prăbuşit în lac. Potrivit presei locale, Administraţia Federală pentru Aviaţie şi Consiliul Naţional pentru Siguranţa Transporturilor investighează coliziunea, iar unul dintre avioanele implicate ar fi fost un Cessna 206.

Citeste si: Băiatul care a prevestit pandemia de coronavirus anunţă acum o nouă tragedie pentru Mapamond

Unul dintre martorii evenimentului, John Cowles, a spus că se afla pe lac atunci când a auzit un zgomot puternic la vreo 200 de metri deasupra capului. El a spus una dintre aripile avionului s-a rupt și a căzut în apă. Potrivit unei declarații citate de CNN, avioanele, despre care se cred că au copii la bord, nu vor fi recuperate decât luni sau marți. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si