Potrivit IGSU, pe timpul unor zboruri de antrenament, doua avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit in zbor, iar ulterior s-au prabusit in afara pistei.

Cei doi piloti de la mansa au ramas incarcerati, iar unul dintre ei a fost declarat decedat. Nu au fost inregistrate alte victime.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

La fata locului actioneaza o autospeciala complexa de stingere si descarcerare, un echipaj de prim ajutor SMURD si un echipaj SAJ.

Al doilea pilot a fost extras din avion si stabilizat de catre echipajele medicale. S-a solicitat elicopterul SMURD in vederea transportarii pilotului la UPU Iasi.
In Suceava, sambata dupa-amiaza trebuia sa fie organziat un show aerian pe Aeroportul International „stefan cel Mare” Suceava.

Potrivit anuntului evenimentului, urmau sa participe unii dintre cei mai buni piloti de acrobatii aeriene din tara: profesionisti din elita Aeroclubului Romaniei, cu formatia Hawks of Romania, Iacarii Acrobati si pilotul lituanian Jurgis Kairys, o legenda a acrobatiilor aeriene si multiplu campion mondial, pilotii Asociatiei Bucovina Fly Club, precum si Valer Novac. Surpriza editiei din acest an era Formatia ASALT, cu un spectacol aviatic de exceptie cu doua aeronave de inalta acrobatie „Skybolt of Romania”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si