Accidentul a avut loc la iesirea din municipiul Baia Mare spre zona rezidentiala Firiza, unde soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului intr-o curba, pe fondul carosabilului umed.

”Din primele cercetari rezulta ca soferul nu avea adaptata viteza la conditiile de drum umed si a pierdut controlul volanului. Vehiculul a ajuns pe contrasens, unde s-a izbit de un autoturism care circula regulamentar”, a declarat, pentru News.ro, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Maramures, Florina Metes.

In autoturismul care circula regulamentar erau inghesuite sapte persoane, dintre care trei copii, iar in a doua masina se aflau patru adulti.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

In urma impactului, doua persoane au decedat, iar celelalte noua au fost ranite, dintre care doua sunt in stare grava. Cele doua persoane care au murit se aflau in masina care a intrat pe contrasens.

Dupa ce accidentul a fost raportat la 112, autoritatile au declansat codul rosu de interventie.

Politistii fac cercetari pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, urmand sa stabileasca toate imprejurarile producerii accidentului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si