Close sidebar
Close sidebar

Tragedie de Florii in Baia Mare! Doua masini s-au izbit frontal, rezultand 11 victime!

Doua persoane si-au pierdut viata si alte noua au fost ranite, intre care doua sunt in stare grava, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal, duminica, in Baia Mare, fiind declansat codul rosu de interventie. intr-una dintre masini erau inghesuite sapte persoane, dintre care trei copii.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Accidentul a avut loc la iesirea din municipiul Baia Mare spre zona rezidentiala Firiza, unde soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului intr-o curba, pe fondul carosabilului umed.

”Din primele cercetari rezulta ca soferul nu avea adaptata viteza la conditiile de drum umed si a pierdut controlul volanului. Vehiculul a ajuns pe contrasens, unde s-a izbit de un autoturism care circula regulamentar”, a declarat, pentru News.ro, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Maramures, Florina Metes.

In autoturismul care circula regulamentar erau inghesuite sapte persoane, dintre care trei copii, iar in a doua masina se aflau patru adulti.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

In urma impactului, doua persoane au decedat, iar celelalte noua au fost ranite, dintre care doua sunt in stare grava. Cele doua persoane care au murit se aflau in masina care a intrat pe contrasens.

Dupa ce accidentul a fost raportat la 112, autoritatile au declansat codul rosu de interventie.

Politistii fac cercetari pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, urmand sa stabileasca toate imprejurarile producerii accidentului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI