Preotul din localitatea Lamaseni, comuna Radaseni se indrepta impreuna cu sotia, sora, cumnatul si cu patru copii spre Iasi, pentru a se inchina la moastele Sfintei Cuvioase Parascheva, cand masina sa a fost lovita violent de un autovehicul intrat pe contrasens.

Citeste si: A cumparat un dulap de la un targ de antichitati, insa cand a ajuns acasa a avut parte de o surpriza uriasa!

Masina condusa de preotul Petru Gavril, in care se aflau in total opt persoane, a fost lovita frontal la Cornu Luncii de un autoturism ce a intrat pe contrasens. Preotul si soferul celeilalte masini, sora, cumnatul si fiica de sase ani a preotului au decedat u sotia si o alta fiica in varsta de 10 ani sunt in stare extrem de grava la spital, in timp ce alti doi copii ai preotului au scapat cu leziuni mai usoare, relateaza Obiectiv de Suceava.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Citeste mai multe AICI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si