Accidentele rutiere continuă să ia vieți. De data aceasta, pe DJ 709 A, între localitățile Cociuba Mare și Petid, în Bihor, o familie a fost spulberată de un alt participant la trafic.

Nimic nu prevestea tragedia care s-a întâmplat. O fracțiune de secundă, însă, a făcut diferența între viață și moarte.

Citește și: VIDEO Elicopter prăbușit pe un hotel, urmat de incendiu. 400 de oameni au fost evacuați

Accident rutier

Accident Bihor

[Sursa foto: ISU Crisana ]

Tatăl îndoliat se pregătește acum de înmormântare

Trei persoane, printre care și un copil, au fost declarate decedate, în urma impactului, după o depășire periculoasă.

Iar de vină pentru nenorocire ar fi șoferul care a murit, alături de pasagera din cealaltă mașină, o femeie însărcinată, și fiica ei de doar trei ani.

”S-a stabilit faptul că, conductorul unui autoturism care circula din direcţia Petid către direcţia Salonta, pătrunde pe sensul opus unde intră în coliziune cu un alt autoturism care circula din sensul opus", a precizat Sorin Indrieș, IPJ Bihor.

Ca prin minune, însă, după ce mașina familiei, care conducea regulamentar, s-a rostogolit pe câmp și femeia cu cele două fiice ale sale au fost aruncate în afara acesteia, soțul a ieșit pe picioare dintre fiarele mașinii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

Și tot el a fost cel care a și sunat rapid la numărul unic de urgență 112 pentru a cere ajutor, în speranța că-și poate salva familia.

"Am fost la spălătorie să spălăm maşina şi, când am venit înapoi, aici venea ăla pe contrasens şi am tras dreapta. Venea pur şi simplu spre mine. Am crezut că dacă trag dreapta, el trage şi el dreapta", povesteşte soţul femeii însărcinate, conform observatornews.ro.

Din păcate, însă, echipajele ajunse la fața locului le-au găsit pe cele trei victime, femeia însărcinată, fetița sa cea mică și șoferul vinovat de depășirea periculoasă, în stop cardio-respirator.

Și în ciuda manevrelor de resuscitare la care au fost supuse, cadrele medicale nu au putut decât să le declare decesul.

"Echipajele medicale şi paramedicale au efectuat manevre de resuscitare. Este vorba despre un bărbat, o femeie şi o fetiţă, şi au acordat îngrijirile medicale care i se impuneau celui de-al doilea copil implicat în accident, care se afla în stare de inconştienţă. Din nefericire, cele trei victime aflate în stop cardiorespirator, nu au mai putut fi salvate", a declarat Camelia Roșca, ISU Crișana.

Citește și: VIDEO Un avion cu 62 de oameni la bord s-a prăbușit în Brazilia. Momentul șocant a fost filmat de martori

Citeste si: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”- kfetele.ro

Citeste si: Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

De cealaltă parte, fata cea mare a cuplului a suferit un traumatism cranian sever, fiind găsită în stare de inconștiență și trimisă cu elicopterul SMURD la spitalul din Bihor.

"Fetiţa aflată în stare de inconştienţă a fost preluată de elicopterul SMURD şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Bihor", adaugă Camelia Roșca, ISU Crișana.

În urma tragediei, produsă chiar înainte ca familia să plece în Scoția la muncă, tatăl văduvit acum și cu un copil mort a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În acest caz s-a deschis o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs nenorocirea și cine se face vinovat de moartea a trei persoane, Deocamdată, însă, nu se cunosc detaliile care au dus la moarte.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si