Caz teribil în Belgia. Trupul fără viață al unui băiețel român în vârstă de doar 9 ani a fost găsit săptămâna trecută, în apele unui lac, într-o geantă. 

Raul ar fi fost ucis la finalul lunii ianuarie, iar principalii suspecți sunt chiar mama sa și concubinul ei. Bărbatul ar fi încercat să scape basma curată, dar a fost arestat în Olanda. Mama copilului a fost arestată în Belgia. 

Chinurile inimaginabile ale copilului s-ar fi petrecut chiar sub ochii surorii sale, o fetiță de doar 11 ani.

Citește și: Incendiu în Iași: o femeie a fost găsiă carbonizată

Urmează informații cu un puternic impact emoțional!

Copilașul a fost băgat într-o geantă și aruncat în lac

Raul avea numai 9 ani și trăia cu mama lui, surioara sa și concubinul mamei. Aceștia locuiau la nici măcar un kilometru de lacul în care a fost băiețelul găsit mort. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Autoritățile l-au descoperit pe copilaș la mai bine de două luni de când Raul fusese ucis cu bestialitate chiar de cea care i-a dat viață și de concubinul ei.

Citește și: „A fost un adevărat masacru”. Cum a arătat cel mai negru Paște din istoria României? Peste 2.000 de oameni au murit, iar unii dintre ei au fost îngropați de vii

Băiatul ar fi fost bătut, stropit cu apă rece şi fierbinte, dar şi lovit cu o curea. Unele surse spun că ar fi fost bătut în repetate rânduri”, potrivit VTM Niews.

Raul a fost aruncat în lacul Houtdok, într-o geantă sport umplă cu pietre. Tragedia a trecut ușor de ochii autorităților timp de aproape 3 luni, până când un unchi de-ai băiatului a primit un mesaj bizar de la mama acestuia. Textul spunea, pe scurt, că micuțul a fost ucis. 

Bărbatul s-a dus de urgență la poliție. Autoritățile au interogat-o pe femeie, dar și pe surioara băiatului. 

Citește și: FOTO- Un bărbat din Tomești a fost dat dispărut, după ce a băut o sticlă de vin cu un vecin și a cumpărat o găină. El a fost găsit mort, după o săptămână de căutări

Declaraţiile celor două nu s-ar fi potrivit. Iniţial, mama spusese că Raul a cazut din pod însă fetiţa a spus că a văzut-o pe ea şi pe iubitul ei cum au plecat înspre lac cu o geantă sport. După, declarația mamei s-ar fi schimbat.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Parinţii mei au sunat de mai multe ori pentru a vorbi cu cei mici, dar nu l-au văzut pe Raul în ultimele luni. Mama întreba mereu: Unde e Raul? Pot să vorbesc cu el? Sora mea mereu răspundea că ba doarme, ba e afară... Mereu a găsit scuze”, ar fi spus unchiul băiatului într-un interviu acordat presei străine.

Citește și: „Băiatul se îmbăta și îl bătea pe tac-su”. Un bărbat de 54 de ani a fost găsit mort în casă

Mama și concubinul ei ar fi lucrat la o măcelărie. Potrivit mamei, iubitul său ar fi obligat-o să-i dea lui tot salariul, iar atunci când a refuzat, ar fi început să-i bată copiii.

În aceste momente, mama este arestată în Belgia, iar concubinul, în vârstă de 34 de ani, a fost prins de autorități în Olanda.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si