Tragedie fără margini în Cluj, după un accident rutier care a mai luat o viață. De data aceasta s-a stins din viață un tânăr de doar 25 de ani.

Nu de mult intrase pe post, fiind jandarm, când viața i s-a oprit brusc, după o coliziune în trafic, de care nu a fost vinovat.

Citește și: VIDEO La 63 de ani a accident mortal o femeie, cu autobuzul, în Constanța. Bărbatul este posibil să se fi aflat sub influența anumitor substanțe

Accident rutier

Imagini de la locul accidentului 

[Sursa foto: emaramures.ro]

A murit nevinovat, pe o șosea din Cluj 

Concret, tragedia de pe șosea s-a produs după ce un alt participant la trafic, în vârstă de 71 de ani, din comuna Mintiu Gherlii, nu a acordat prioritate și a lovit din plin un alt autoturism condus de o femeie din Bistrița, în vârstă de 35 de ani, care circula din direcția municipiului Cluj-Napoca înspre municipiul Dej.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

În urma coliziunii celor două mașini, vehiculul lovit a intrat pe contrasens și s-a izbit de motocicleta tânărului jandarm din Gherla, care circula din direcția Dej înspre Cluj-Napoca.

Astfel, atât jandarmul, cât și femeia care conducea mașina care a intrat pe contrasens au fost transportați la spital, după ce a fost apelat numărul unic de urgență 112.

El în stare de inconștiență, ea cu multiple răni.

Din păcate, însă, jandarmul nu a mai supraviețuit, a murit în unitatea medicală, în ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-l salva.

Citește și: VIDEO S-a pornit revolta după accidentul din Pantelimon. În timp ce vinovatul vrea în libertate, familia distrusă se pregătește de înmormântare: „Durere cumplită”

Accident rutier

Imagini de la locul accidentului 

[Sursa foto: emaramures.ro]

În urma tragediei, șoferul de 71 de ani și șoferița în vârstă de 35 de ani au fost testați cu aparatul etilotest, ambele rezultate fiind zero.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit la un accident rutier petrecut pe raza localității Bunești. În accident au fost implicate o motocicletă și un autoturism. Motociclistul, un bărbat de aproximativ 25 de ani, prezenta multiple traumatisme și a fost transportat în stare de inconștiență la spital de către o ambulanță SAJ. De asemenea, a mai primit îngrijiri medicale o femeie de aproximativ 30 de ani. Ulterior, paramedicii SMURD au transportat-o la spital. La misiune a luat parte echipajul de la Punctul de Lucru Gherla”,  a transmis ISU Cluj.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si