Close sidebar
Close sidebar

Tragedie fara margini! A murit in conditii suspecte la numai 23 de ani! - A mancat, a iesit in curte si a cazut ca secerat! Nimeni, nici macar el, nu stia ca e bolnav!

E tristete mare la clubul de kickboxing Respect Gym din Gaesti, condus de cunoscutul sportiv Daniel Mocanu.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un fost sportiv al clubului a murit ieri in conditii suspecte. Gheorghe Stelian este din comuna dâmboviteana Matasaru, avea doar 23 de ani si nimeni nu stia ca ar suferi de vreo boala.

Dupa ce a luat masa acasa, a iesit in curte si a cazut ca secerat. Imediat familia a sunat la 112 si o ambulanta a ajuns la fata locului.
Sportivul a fost dus la spitalul din Gaesti, unde medicii au efectuat manevrele de resuscitare aproape doua ore, insa fara succes. Acum pe fir a intrat politia care cerceteaza moartea suspecta. Surse din cadrul anchetatorilor ne-au declarat ca ar putea fi vorba de o afectiune medicala nedescoperita la timp.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Trupul tânarului sportiv a fost dus la Serviciul de Medicina Legala,  unde se va efectua necropsia. Medicii legisti vor fi cei care vor da verdictul in acest caz tragic, scrie mditv.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI