Jessica Walden, în vârstă de 28 de ani, a dat naștere celui de-al doilea copil, Orla Anne Walden, săptămâna trecută. Din nefericire, tânăra a murit  la spital, în urma unui stop cardiac.

Femeia suferise de preeclampsie şi mai multe complicaţii spre sfârşitul sarcinii, ceea ce solicita consultări repetate şi internări în spital. Medicii au decis ca tânăra mămică să nască mai devreme la 37 de săptămâni ca să reducă riscul atât pentru ea, cât şi pentru fetiţă.

Citește și: Georgiana a încetat din viață. Ea a luptat până în ultima clipă pentru copiii ei: „Nedreaptă este viața!”

Soțul Jessicăi are doar cuvinte de laudă la adresa ei

Soțul Jessicăi, Jack Walden, a descris nașterea micuței ca fiind una „absolut perfectă”.

„A aruncat-o. Doar gaz şi aer, fără durere, fără nimic. A fost un soldat adevărat. Îmi amintesc că Jessica a spus când Orla a ieşit că este mândră că a reuşit”, a spus bărbatul.

Apoi, au apărut complicații după naștere. La puțin timp după nașterea micuței, mămică a fost dusă în blocul operator din cauza problemelor cu placenta.

„Nu a livrat-o. Au dus-o ca să i-o îndepărteze şi în timpul procedurii a intrat în stop cardiac”,

a mai adăugat bărbatul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: O mamă în vârstă de 33 de ani, a fost găsită moartă pe stradă după o" altercație" în fața unui magazin de caritate

Tânăra a murit la doar 28 de ani

Medicii au încercat să o resusciteze timp de 20 de minute și au reușit. Ei s-au chinuit și să oprească sângerarea care a rezultat în urma complicațiilor cu placenta. Au încercat să-i facă o histerectomie de urgenţă ca să oprească sângerarea, ceea ce a părut că a funcţionat.

„Medicii ne-au explicat că există o foarte mică şansă să se întâmple asta, dar doctorii au spus că în 20 de ani nu au văzut ceva asemănător. A pierdut o grămadă de sânge”, a spus soțul femeii.

Femeia a fost trecută pe aparate, dar, din nefericire, duminică a murit, la primele ore ale dimineții. Familia tinerei așteaptă să afle cauza morții.

Citește și: Căutările pe râul Mureș continuă pentru identificarea celei de-a patra victime. 10 voluntari din Olanda s-au alăturat

Şi-a ţinut fetiţa în braţe pentru ultima dată

Jessica Walden a primit o ultimă vizită de la fetița ei, înainte de a muri. Soțul femeii spune că aceasta „trăia doar pentru copiii săi”.

„Am adus-o pe Orla de la terapie intensivă şi am aşezat-o lângă ea. Categoric a realizat ce se întâmplă pentru că i-a crescut presiunea sângelui”, a spus bărbatul.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

El a menționat și că fetița nou-născută se simte bine și că în curând va merge acasă.

Citește și: Un bărbat din UK și-a omorât în bătaie fiul de 11 ani, apoi l-a dus într-un parc și a sunat la urgențe

Elsie, fiica mai mare a celor doi, a fost încântată atunci când a devenit sora mai mare. Tatăl ei i-a explicat ce s-a întâmplat cu mama ei.

„I-am spus că mami avea un bebe în burtică, ceea ce ştia deja, iar bebe a ieşit, dar mami se simţea rău şi medicii au ţinut-o adormită. I-am spus apoi că mami a plecat la Mr Moon. Nu credeam că a înţeles, dar aseară când am aşezat-o în pătuţ a spus: copilul a ieşit, iar mami e pe Lună”, a spus bărbatul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si