În această dimineață, într-o localitate din județul Bihor, a avut loc un tragic accident rutier. Impactul puternic dintre un autotren și un autoturism a ucis patru persoane.

Accident soldat cu patru morți, într-o localitate din Bihor

Un groaznic accident rutier a avut loc în această dimineață, la ora 06:33, în localitatea Uileacu de Criș, din județul Bihor.

Citește și: VIDEO Dramă cumplită pentru Gina Gogean. Campioana olimpică la gimnastică și-a pierdut mama, iar sora ei zace pe un pat de spital

Tragedie fără margini în Bihor! 

[Sursa foto: istockphotos]

În accidentul mortal au fost implicate un autoturism și un autotren. La fața locului au ajuns imediat autoritățile.

Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, patru persoane au fost declarate decedate.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragicul accident rutier.

Citește și: Accident mortal la primele ore ale dimineții, între Râșnov și Predeal! Medicii nu au mai putut face nimic pentru un tânăr de 26 de ani

Tragedie fără margini în Bihor!

[Sursa foto: istockphotos]

Ce au transmis autoritățile?

"La data de 28 mai a.c.,

la ora 06.33, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, pe D.N.1, în localitatea Uileacu de Criș, județul Bihor, în împrejurări care urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un autoturism și un autotren.

Din păcate, în urma accidentului rutier, trei persoane, din autoturism, au suferit leziuni care le-au provocat decesul, la fața locului.

O altă persoană a suferit diverse leziuni, în prezent fiind evaluată medical de către personalul medical aflat la fața locului.

Momentan, traficul rutier pe respectivului tronson de drum este blocat.

Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier", se arată în comunicatul inițial transmis de IPJ Bihor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si