Un teribil accident rutier aavut loc în această după amiază pe DN 19E, în județul Bihor. Tragedia de pe șosea s-a soldat cu moartea unui bebeluș de 10 luni.

Bebeluș de 10 luni, mort în accident

Autoritățile au fost sesizate în cursul acestei zile, în jurul orei 14:30, cu privire la un grav accident rutier, petrecut pe DN 19E, în localitatea Poclușa de Barcău, județul Bihor.

În accident au fost implicate o autobasculantă cu nisip și un autoturism. Potrivit informațiilor transmise de autorități, în autoturism s-ar fi aflat patru persoane adulte și un bebeluș.

Cele patru persoane s-ar fi evacuat la timp din mașină. Echipajul medical a intervenit de urgență pentru a salva viața bebelușului. Din păcate, copilul în vârstă de 10 luni a murit.

Citește și: Un copil de 7 ani din Neamț și-a incendiat apartamentul, din joacă! Băiatul s-a intoxicat cu fum, iar o mamă și alți doi copii au fost evacuați

Un bebeluș de 10 luni a pierit într-un accident rutier

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Sebastian, atac subtil la adresa Robertei de la „Casa iubirii”?! „Tu nu ai niciodată cum”- wowbiz.ro

"Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, a fost declarat decesul minorului, la fața locului",

a transmis IPJ Bihor.

Citește și: Alexandra a fost ucisă de iubitul său, într-o cameră de hotel. "M-a sunat poliția și mi-a spus că fiica mea este decedată". După crimă, tânărul s-a sinucis

Un bebeluș de 10 luni a pierit într-un accident rutier

[Sursa foto: istockphotos]

Ce au transmis autoritățile?

"Pompierii militari bihoreni intervin pentru salvarea victimelor unui grav accident rutier, produs între o autobasculantă încărcată cu nisip și un autoturism, pe DN 19E, în localitatea bihoreană Poclușa de Barcău.

La ora 14.28, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier între o autobasculantă încărcată cu nisip și un autoturism în care se aflau 4 adulți și un copil de 10 luni.

Pentru salvarea victimelor, la locul accidentului s-au deplasat de urgență pompierii militari din cadrul Detașamentului Marghita, cu autospeciale de intervenție cu modul de descarcerare și paramedicii subunității.

Pasagerii autoturismelor s-au autoevacuat, însă, din nefericire, copilul se află în stop cardio-respirator, în prezent aplicându-i-se manevre de resuscitare", se arată în comunicatul inițial transmis de autorități.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si