Este tragedie fără margini, în Bucovăț. Două autorturisme au fost implicate într-un grav accident rutier.

O femeie a murit în urma impactului puternic, iar cinci persoane se află în stare gravă și au fost transportate de urgență la spital.

Accident mortal în Bucovăț: o femeie a murit și alte cinci persoane sunt grav rănite

Un tragic accident rutier a avut loc în această dimineață la ieșirea din Bucovăț, pe DJ 552.

În accident au fost implicate două autoturisme. Potrivit informațiilor transmise de autorități, unul dintre autoturise a luat foc.

accident mortal bucovat

Tragedie fără margini în Bucovat! O femeie și-a pierdut viața, iar alte cinci persoane sunt în gravă

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Autoritățile au intervenit imediat la locul tragediei. În accident au fost implicate șase persoane.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Care este, de fapt, adevărul din spatele fotografiilor compromițătoare cu Giuly? Totul s-a spus în emisiune, când Julia a reacționat dur: ”Sunt liberă să cred ce vreau”. Ce părere are Robert despre toată situația?

accident bucovat

Tragedie fără margini în Bucovat! O femeie și-a pierdut viața, iar alte cinci persoane sunt în gravă

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Din nefericire, autoritățile nu au mai putut face nimic pentru a salva o persoană implicată în accident. O femeie, în vârstă de 36 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Din păcate, medicii constatat decesul acesteia.

Cele cinci persoane rănite sunt în stare conșientă. Acestea au fost transportate de urgență la spital în vederea efectuării îngrijirilor medicale necesare.

În dimineaţa zilei de 28 martie a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 552, între localităţile Bucovăţ şi Terpeziţa. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova, care au stabilit faptul că un bărbat de 46 de ani, din comuna Verbiţa, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 552, din direcţia Terpeziţa

către Bucovăţ, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare şi ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un tânăr de 26 de ani, din comuna Sălcuţa. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul unei femei de 36 de ani, din comuna Sălcuţa, pasageră în cel de-al doilea autoturism, precum şi rănirea conducătorilor auto şi a altor trei pasageri, cu vârste cuprinse între 17 şi 66 de ani, din ambele autoturisme. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, au transmis autoritățile.

accident mortal bucovat

Tragedie fără margini în Bucovat! O femeie și-a pierdut viața, iar alte cinci persoane sunt în gravă

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Autoritățile continuă cercetările pentru a afla circumstanțele exacte care au condus la producerea accidentului mortal de la Bucovăț. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si