Un bărbat dat dispărut de soție la începutul lunii mai, a fost găsit fără viață pe canalul Dunăre-Marea Neagră. Conform primelor informații, bărbatul de 37 de ani s-a aruncat în această dimineață de pe podul Agigea, informează ziuadeconstanta.ro.

S-a aruncat de pe pod, la câteva zile după ce soția l-a dat dispărut

Conform sursei citate anterior, bărbatul în vârstă de 37 de ani ar fi din Piatra Neamț.

Se pare că acesta ar fi fost dat dispărut de către soție la data de 1 mai 2024. Femeia ar fi vorbit ultima dată cu soțul său la data de 28 aprilie 2024, când acesta se afla la Iași și ar fi trebuit să ajungă acasă cu un microbuz.

„Facem precizarea că acordul de mediatizare al dispariției a fost primit la data de 7 mai a.c. Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori sa anunțe cea mai apropiată unitate de poliție!”,   a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, potrivit ziuadeconstanta.ro, despre dispariția bărbatului.

Citește și: Cine a câștigat premiul de 725.000 de euro la Loto 6/49 din luna aprilie? Bărbatul ar fi jucat mereu aceeași variantă. "Continuaţi să jucaţi!"

politie

Foto simbol - polițist

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În această dimineață, bărbatul s-ar fi aruncat de pe podul Agigea. Trupul neînsuflețit al acestuia ar fi fost găsit plutind pe Canalul Dunăre-Marea Neagră.

Autoritățile se pare că au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru a afla cum s-a petrecut tragedia.

Citește și: Scandal fără precedent la o școală din Brașov! Un copil de 7 ani a băgat spaima în părinți și în colegii de clasă: „Copilul meu a zis că nu mai merge la şcoală, că îl omoară”

masina politie

Foto simbol - mașină de poliție

[Sursa foto: istockphotos]

Ce au transmis autoritățile?

„La data de 14 mai a.c., în jurul orei 06.25, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța-Serviciul Municipal de Ordine Publică, au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 37 de ani, s-ar fi aruncat de pe podul rutier Agigea, în apele canalului Dunăre-Marea Neagră.  Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.  Corpul bărbatului de 37 de ani a fost identificat în canalul navigabil de către echipajele de pompieri și SMURD.  Cercetările la fața locului sunt în curs de desfășurare. Î n cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si