Două fetițe și-au pierdut viața, după ce un tren s-a izbit de camioneta în care se aflau alături de tatăl și fratele lor, pe un drum din Arkansas, SUA.

Tatăl și frățiorul fetițelor se află în stare gravă la spital și se zbat între viață și moarte.

Chad Fryar, în vârstă de 37 de ani, pastor la Crossroads Cowboy Church, era în mașină cu copiii săi atunci când s-a produs tragedia.

Totul s-a petrecut la data de 27 mai, când un tren a izbit mortal mașina în care se aflau cei patru, în timp ce traversa calea ferată, relatează Mirror.

Citește și: VIDEO- Priveghi pe ritm de manele într-o comună din România. Dedicațiile au curs la căpătâiul persoanei decedate

Tatăl și frățiorul fetițelor se zbat între viață și moarte

Bărbatul a fost rănit grav, exact ca fiul său, Bo Henry. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Potrivit Arkadelphian, semnele de oprire sunt situate pe ambele părți ale șinelor pentru a avertiza șoferii că sunt pe cale să traverseze o linie de tren activă.

Cu toate acestea, nu există lumini intermitente sau bariere pentru a avertiza șoferii cu privire la trenurile care se apropie.

Citește și: O femeie dispărută de acasă a fost găsită moartă în anexa unei biserici din Bihor. Fata ei o căuta cu disperare: „Aceasta este mama mea”

Chad a fost transportat cu un elicopter, de urgență, la Centrul Medical Baptist Health din Little Rock, iar fiul lui a fost dus la Spitalul de Copii din Arkansas.

Soția lui Chad, Rachel, a fost și ea dusă la spital și a putut vorbi cu soțul ei.

Citește și: VIDEO |Moarte terifiantă pentru o tânără de 23 de ani: „A agonizat 15 minute în valiză, fără oxigen”. Criminalul este fostul iubit

Acum, oamenii legii investighează acest caz. Union Pacific Railroad a confirmat că nicio persoană care se afla la bordul trenului nu a fost rănită în urma coliziunii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si