Un tânăr de 16 ani a fost găsit spânzurat în curtea casei. Trupul neînsuflețit al băiatului a fost descoperit de părinții acestuia, care au mărturisit un detaliu șocant autorităților.

Și-au găsit fiul spânzurat în curteâ

Viața s-a sfârșit tragic pentru un tânăr de 16 ani din Vaslui. Băiatul a fost găsit spânzurat în curtea casei. Cei care i-ai descoperit cadavrul au fost chiar părinții acestuia.

Citește și: Ireal ce a putut face o pensionară de 84 de ani, din Cluj, într-un magazin. A crezut că nu o vede nimeni și a reușit să șocheze pe toată lumea

Cei doi au alertat imediat autortitățile. Ajunși la fața locului, polițiștii s-au confruntat cu scene greu de descris. Trupul neînsuflețit al băiatului se afla în stare de putrefacție. Părinții tânărului au mărturisit că s-au aflat în stare de ebrietate în ultimele zile și nu au constat dispariția îndelungată a copilului, crezând că acesta doar ar fi plecat de acasă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A renunțat la viața din SUA și și-a cumpărat o insulă în Finlanda cu banii de-o garsonieră confort redus în România- antena3.ro

Citește și: A murit Alain Delon! Actorul care a scris istorie în lumea cinematografică s-a stins din viață la 88 de ani

Ce au transmis autoritățile

„La data de 18.08.2024, IPJ Vaslui a fost sesizat de către părinții unui minor în vârstă de 16 ani, cu privire la faptul că, l-au găsit pe acesta, în curtea locuinței, spânzurat.

Polițiștii și cadrele medicale ajunse la fața locului, au constatat decesul minorului, cadavrul fiind în stare de putrefacție.

Părinții victimei au declarat că de câteva zile au fost în stare de ebrietate și au crezut că minorul este plecat de la domiciliu”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Vaslui.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si