La sfarsitul lunii iulie, o femeie din Bucuresti se pregatea pentru venirea pe lume a celui de-al treilea copil. Pe primii doi copii i-a nascut prin operatii de cezariana, dar de aceasta data, in urma consultarii cu medicul ginecolog, alesese nasterea naturala. O procedura riscanta, mai ales in cazul in care existau deja doua cezariene.

Dupa un un travalui lung, in timpul caruia i-ar fi scazut tensiunea, medicii au decis sa intervina rapid

prin cezariana. Presa locala scrie, citand surse spitalicesti, ca femeia ar fi suferit, in timpul nasterii naturale, o ruptura de uter.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Atat bebelusul, care a primit scor APGAR 1 la nastere, cat si mamica au fost transferati la Spitalul Judeţean Constanta. Bebelusul a murit dupa putin timp.

Din pacate, in ciuda sperantelor familiei ca starea mamicii se va ameliora, femeia a murit. Tanara era preoteasa si mai avea doi copii acasa. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si