Viața s-a încheiat brusc pentru un băiețel de 11 ani. În timp ce s-ar fi îndreptat spre școală, minorul a fost accidentat mortal de un buldoexcavator, potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro. Șoferul s-ar fi îndreptat spre cimitir, unde trebuia să sape o groapă pentru un cavou.

A murit strivit de un buldoexcavator, în timp ce mergea spre școală

Accidentul tragic a avut loc în comuna Orbeasca, din județul Teleorman.

Conform sursei citate anterior, un băiat în vârstă de 11 ani și-a pierdut viața în timp ce mergea spre școală.

Copilul a fost accidentat de cupa unui buldoexcavator. Șoferul, un bărbat în vârstă de 36 de ani, s-ar fi îndreptat spre cimitir, acolo unde ar fi trebuit să sape o groapă pentru un cavou.

Citește și: Sentință șocantă în Bihor! Doi părinți au fost condamnați la închisoare pentru că și-au retras copiii de la școală. Ireal ce au făcut aceștia

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

buldoexcavator

Foto simbol- buldoexcavator

[Sursa foto: istockphotos]

După ce a realizat că l-a accidentat pe minor, șoferul ar fi coborât să îi acorde primul ajutor micuțului. Din păcate, băiețelul de 11 ani a murit.

Autoritățile au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

Citește și: ”Mâna lui Dumnezeu”, fenomen rar văzut prin telescop. Structura cosmică s-ar afla la 1300 ani-lumină de Pământ

politist

Foto simbol- politist

[Sursa foto: istockphotos]

"Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Alexandria au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și efectuează cercetări, în cazul unui accident rutier produs astăzi, în comuna Orbeasca, în jurul orei 10:40.

Din cauze și în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, în timp ce un bărbat de 36 de ani, din localitate, conducea un buldoexcavator pe strada Valea Râului, ar fi lovit, cu cupa vehiculului, un pieton, minor în vârstă de 11 ani. În urma impactului a rezultat decesul minorului. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând faptul că nu se afla sub influența alcoolului la momentul accidentului. Cercetările continuă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii evenimentului rutier", se arată în comunicatul transmis de reprezentanţii IPJ Teleorman.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si