Un băiat de doar 14 ani a fost găsit fără suflare în locuința sa. Tragedia s-a petrecut în Satu Mare, iar familia minorului este în stare de șoc.

Moartea băiatului este învăluită în mister, iar autoritățile anchetează situația. Care ar putea fi cauza morții minorului? 

Tragedie în Satu Mare: băiat de 14 ani, găsit fără suflare în propria casă

În această dimineață, o tragedie fără margini a avut loc în Satu Mare.

Un copil în vârstă de 14 ani a fost găsit fără suflare, în propria casă.

Potrivit informațiilor relatate de presa locală, presasm.ro,  trupul neînsuflețit al minorului ar fi fost descoperit la primele ore ale dimineții, când o persoană adultă a încercat să îl trezească pentru a merge la școală.

Adultul a alertat imediat autoritățile prin apel la numărul de urgență 112. La fața locului a ajuns imediat un echipaj medical. În ciuda manevrelor de resuscitare, medicii nu l-au mai putut salva pe băiat, constatând decesul acestuia.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Conform informațiilor transmise de presasm.ro, autoritățile exclud varianta unei crime. Există probabilitatea ca moartea băiatului să fi survenit ca urmare a unor afecțiuni medicale.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare au deschis o anchetă.

Citește și: VIDEO-Accident șocant, surprins de camera de bord, în Avrig. Cum s-ar fi produs, de fapt, evenimentul tragic

politie

Copil de 14 ani găsit fără suflare în locuință

[Sursa foto: istockphotos]

În acest moment sunt așteptate rezultatele necropsiei, care vor stabili cu exactitate cauza care a condus la moartea băiatului.

Copil de 4 ani, spulberat de o mașină

În urmă cu câteva zile, în localitatea Mădăraş din judeţul Satu Mare, un copil de în vârstă de 4 ani a murit după ce a fost spulberat de o mașină.

Minorul se plimba cu bicicleta, iar în momentul când a încercat să traverseze șoseaua, a fost lovit mortal de un autoturism. Medicii ajunși la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezulttul a indicat o valoare de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Autoritățile continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si