Un caz de-a dreptul șocant a avut loc pe o plajă din Spania, după ce un bebeluș de doar două luni a murit strivit de mai mulți bolovani de dimensiuni mari care s-au desprins de pe o stâncă. În acele momente, fetița se afla cu tatăl ei pe plajă. Conform informațiilor apărute în presa internațională, mama nu era de față în momentul tragediei. 

Citește și: Criminalul din Vaslui, declarații halucinante! Ce a spus după ce a băgat mortul în geamantan

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Chiar în momentele în care bolovanii s-au desprins, tatăl voia să-i pună fiicei sale suzeta, care stătea pe burtică în acele momente. Bucata de piatră a căzut direct pe spatele fetiței, strivind-o sub greutatea mult prea mare pentru trupul ei firav. Oamenii aflați la fața locului au încercat să o resusciteze pe micuță până la venirea echipelor de salvare, însă, din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru a salva viața fetiței de doar 2 luni.

Pe de altă parte, tatăl a scăpat cu viață din tragicul eveniment, aflându-se internat în spital în aceste momente, conform The Sun.

Citește și: VIDEO Incendiu devastator într-un centru comercial din China. Cel puțin 16 morți și zeci de răniți


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si