Close sidebar
Close sidebar

Tragedie. Fiul unui mare cântăreț american, mort la doar 28 de ani

Bobby Brown Jr., fiul de doar 28 de ani al cântărețului Bobby Brown, a fost găsit mort în casa sa din Los Angeles, au confirmat autoritățile pentru CNN.

Razvan Ilie,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tragediile se țin lanț în viața celebrului Bobby Brown. Brown Jr. era fratele vitreg al lui Bobbi Kristina Brown, care a murit în 2015. Ofițerii din cadrul Departamentului de Poliție din Los Angeles au răspuns miercuri în jurul orei 13:50 unui apel de urgență.

Tânărul de 28 de ani a fost găsit fără suflare la locuința sa, a confirmat purtătorul de cuvânt al poliției pentru presa americană.

Brown Jr. a fost declarat decedat la fața locului

Brown Jr. a fost declarat decedat la fața locului. Nu este considerată o moarte suspectă până la acest moment, după cum au adăugat polițiștii din Los Angeles. Într-o declarație adresată CNN, Nick Szatmari, agentul lui Bobby Brown, a spus că nu are „niciun comentariu” cu privire la decesul tânărului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Marele regret al actriței Draga Olteanu Matei. S-a aflat abia acum

Șir de tragedii în familia Brown

Familia Brown a suferit mai multe pierderi în ultimii ani. Whitney Huston, cântăreața care a fost căsătorită cu Bobby Brown până în 2007, a murit pe 11 februarie 2012, după ce s-a înecat accidental într-o cadă, după cum au spus legiștii. Bolile de inimă și consumul de cocaină au fost alți factori care au contribuit la deces.

Trei ani mai târziu, fiica lui Whitney Huston și Bobby Brown, Bobbi Kristina Brown, a fost găsită leșinată în cada din casa ei din Roswell, Georgia. Ea a fost tratată într-un spital și apoi într-un centru de îngrijire timp de aproape șase luni până la moartea sa, în iulie 2015. O autopsie a arătat că intoxicația cu medicamente și înecul au dus la pneumonie și leziuni cerebrale care au ucis-o pe tânăra de 22 de ani.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI