Close sidebar
Close sidebar

Tragedie in a doua zi de Paste! Au murit intr-un cumplit accident

Viorela Precupas,


DISTRIBUIE
acest articol

 
Patru tineri au murit, luni dimineata, in a doua zi de Paste, pe DN 17 D, intre localitatile Telciu si Romuli, dupa ce masina in care se aflau a lovit un stalp de electricitate.
 
„Cele patru victime inconştiente, cu vârste cuprinse între 19 şi 36 de ani, au fost extrase şi predate echipajelor medicale. Două victime prezentau leziuni incompatibile cu viaţa, iar pentru celelalte două victime au fost începute manevrele de resuscitare. Din păcate, după mai bine de 45 de minute de aplicare a manevrelor de resuscitare, echipajele medicale au fost nevoite să constate decesul celor patru victime, la locul accidentului.
 
A cincea victimă, un tânăr în vârstă de 16 ani, a fost extras prin luneta autoturismului, conştient, cu leziuni şi traumatisme, mai ales în zona membrelor inferioare. Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD l-a transportat la UPU SMURD Bistriţa pentru investigaţii medicale suplimentare”, a spus Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, potrivit Mediafax.
 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI