O ceartă între doi bărbați s-a transformat într-o adevărată tragedie, în Arad! Individul de 56 de ani, din Bacău, i-ar fi aplicat celuilalt, un bărbat de 27 de ani mai multe lovituri de cuțit, după ce l-ar fi bătut pe platoul gării.

Tânărul de 27 de ani nu a mai putut fi salvat, în ciuda eforturilor medicilor

Totul s-a întâmplat în ziua mare, în văzut oamenilor care treceau prin zonă.

„În ziua de 24 decembrie în jurul orei 11:20, pe platoul din fața Gării CFR Arad, a avut loc o altercație între doi bărbați.  Unul dintre aceștia, un bărbat de 56 de ani, din Bacău, i-ar fi aplicat celuilalt, un bărbat de 27 de ani, din Lipova, mai multe lovituri cu un obiect înțepător, victima fiind transportată la spital, pentru evaluarea stării victimei și acordarea de îngrijiri medicale.
La nivelul IPJ Arad a fost constituită o echipă operativă, din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale și Serviciul Criminalistic, pentru efectuarea cercetării și stabilirea stării de fapt, urmând ca, în funcție de rezultatul cercetărilor și concluziile medico-legale să fie luate măsurile de urmare care se impun”,  a transmis IPJ Arad.

Înjunghiat Arad

Un tânăr de 27 de ani a fost bătut și înjughiat în Arad.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Exclusiv! Un tânăr fără permis și-a ucis prietena de 16 ani, într-un cumplit accident! Andrada, plânsă în Ajunul Crăciunului: ”E o mare pierdere pentru liceu”

Individul periculos este cercetat acum pentru omor

Deși a fost dus de urgență la spital, tânărul de 27 de ani nu a mai putut fi salvat, așadar medicii au constat decesul.

Înjughiat Arad

Bărbatul înjunghiat la Arad a decedat.

[Sursa foto: Facebook]

Acum, cercetările se desfășoară de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, într-un dosar penal întocmit pentru omor. Vinovatul pentru tragedie a fost reținut de polițiști.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si