Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Tragedie în apropiere de Buzău! Trei oameni și-au pierdut viața după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un tren de marfă

Trei oameni și-au pierdut viața aseară după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un tren de marfă, în apropiere de Buzău. Șoferul ar fi încercat să traverseze calea ferată deși semnalele luminoase și sonore erau în funcțiune. El este și singurul supraviețuitor din autoturism.

Redactia Stirile Kanal D,

Tragedie în apropiere de Buzău! Trei oameni și-au pierdut viața după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un tren de marfă

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tragedia s-a produs la o trecere de cale ferată, pe drumul județean care leagă Drumul Național 2B de comuna Țintești. Șoferul în vârstă de 51 de ani al mașinii de teren a ignorat semnalele acustice și luminoase și a încercat să traverseze.

Citește și: VIDEO- Șofer din Galați, filmat când încerca să rupă caracatița care îi bloca roata mașinii

Mecanicul locomotivei: „N-au oprit la semnalul de trecere și am dat peste ei. S-au oprit pe trecere. Cât i-ați târât? Sunt în jur de 250 de metri. Ați frânat? Bineînțeles.”

Autoturismul a fost târât mai bine de 200 de metri

Trecerea e semnalizată însă nu are bariere. După coliziune, mașina a fost târâtă mai bine de 200 de metri până când garnitura compusă din vagoane cisternă s-a oprit. Pe acel tronson de cale ferată, trenurile de marfă circulă cu aproximativ 70 de kilometri pe oră.

Angajat CFR: „Trenul are 1.200 de tone cu locomotivă nu are ce să facă.  A frânat, dar degeaba.”

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Pompierii au avut o misiune dificilă. Toți ocupanții mașinii erau încarcerați, iar tampoanele locomotivei au străpuns caroseria autoturismului. Pentru 3 dintre pasageri, impactul a fost fatal.

Mădălin Flip, ISU Buzău: „Misiunea a fost dificilă din cauza poziționării victimelor și a tampoanelor locomotivei care erau înfipte în autoturism.”

Mecanicul de tren a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Din cauza stării grave în care se afla șoferul autoturismului, singurul supraviețuitor, i-au fost prelevate probe biologice.

Cms. Șef Silviu Dinu, poliția Rutieră Buzău: „Conducătorul unui autoturism marca Dacia în vârstă de 51 de ani din județul Buzău nu a respectat semnele acustice și luminoase amplasată la trecerea la nivel cu calea ferată pe drumul județean 204 D în afara localității Țintești, împrejurare în care a fost lovit de trenul marfar ce se deplasa din direcția Buzău către Galați.”

Doi dintre pasageri erau soț și soție, de 36 și 42 de ani. Cea de a treia persoană decedată era un bărbat de 65 de ani. Autoturismul lovit nu a putut fi ridicat de pe calea ferată timp de peste trei ore, iar traficul pe tronsonul dintre Buzău și Făurei a fost blocat pe ambele sensuri de circulație.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI