Este tragedie fără margini în județul Arad. Un copil, în vârstă de doar doi anișori, a fost găsit fără suflare. Corpul micuțului a fost descoperit într-un bazin de colectare a apei.

Copil de doi ani, găsit fără viață în bazinul de colectare a apei

Un copil în vârstă de doi ani a fost găsit fără suflare în bazinul de colectare a apei, aflat în curtea gospodăriei în care locuia.

Tragedia s-a petrecut în localitatea Vasile Goldiș, din județul Arad.

La fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad. Copilașul de doi ani a fost scos din bazinul de colectare înainte de sosirea autorităților, chiar de părinți.

bazin colectare apa

Foto simbol. Model de bazin de colectare a apei

[Sursa foto: istockphotos]

Din nefericire, echipa medicală SMURD Terapie Intensivă Mobilă din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad, nu a mai putut face nimic pentru a-l salva pe micuț. Medicii au declarat decesul minorului, potrivit antena3.ro.

Citește și: ”Vă rog din suflet!”. Gestul disperat făcut de mama lui Radu Ayan, după ce copilul a dispărut fără urmă de lângă bunica sa. Băiatul de doar doi ani a fost văzut ultima intrând în pădure

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

smurd

Tragedie în Arad. Un copil a fost găsit fără viață într-un bazin de colectare a apei

[Sursa foto: istockphotos]

Doi gemeni, în vârstă de nouă ani, găsiți fără suflare în dormitor

În urmă cu câteva zile, o tragedie s-a petrecut în comuna Desa, din județul Dolj. Doi gemeni, în vârstă de doar nouă anișori, s-au stins din viață în timp ce dormeau, după ce s-au intoxicat cu monoxidul de carbon emanat de soba din încăpere. 

Alături de cei mici dormea și bunica acestora, care a fost găsită în stare de inconștiență și a necesitat îngrijiri medicale de urgență.

Trupurile neînsuflețite ale gemenilor au fost descoperite de bunicul acestora, dimineața, când a mers să îi trezească pentru a se pregăti să meargă la școală.

"La data de 11 martie a.c., ora 06.44, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil din comuna Desa, trei persoane, doi minori și un adult, se află în stare de inconștiență.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au identificat o femeie, de 51 de ani, din comuna Desa și doi minori de 9 ani, gemeni.

De asemenea, la fața locului au sosit și echipajele de prim-ajutor, care au constatat decesul celor doi minori, femeia de 51 de ani fiind transportată la o unitate medicală.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul",

se arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si