Tragedia a avut loc la Stănișești, județul Bacău, după ce acoperișul unei construcții care servea ca fermă agricolă s-a prăbușit peste cele trei persoane.

Acoperiș prăbușit în județul Bacău. Trei persoane decedate

Cele trei victime au fost scoase de sub dărâmături și li s-au aplicat manevrele de resuscitare. La fața locului s-au prezentat mai multe echipe de salvare, formate dintr-o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD, o autospecială de descarcerare, containerul de căutare-salvare și două ambulanțe SAJ. 

Citește și: VIDEO- Tren de călători lovit de locomotivă. O femeie a fost transportată la spital

În ciuda eforturilor medicilor, persoanele au fost declarate decedate.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Bacău, plafonul s-ar fi prăbușit din cauza greutății porumbului depozitat. Victimele sunt trei bărbați de 47, 48 și 57 de ani.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și pentru nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Cum s-a produs tragedia soldată cu trei decese?

O persoană a fost cea care a alertat autoritățile prin 112, cu privire la faptul că trei oameni au fost prinși sub ruine, după ce acoperișul unei ferme agricole s-a prăbușit peste ei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Un bărbat a intrat cu buldoexcavatorul într-un autoturism care conducea regulamentar! Șoferul utilajului nu a acordat prioritate

La fața locului au intervenit de urgență echipajele medicale care au încercat resuscitarea celor trei.

Victimele au fost scose de sub dărâmături, însă, nu au prezentat semne compatibile cu viața. Ulterior, medicii au fost nevoiți să declare decesul.

„În cursul acestei dimineți, pompierii băcăuani au fost solicitați să intervină în comuna Stănișești, în urma unui apel primit pe SNUAU 112, care anunța faptul că trei persoane au fost surprinse sub dărâmături, după ce planșeul unei ferme agricole s-a dărâmat”, au transmis autoritățile.

De asemenea, la locul tragediei s-au deplasat o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD, o autospecială de descarcerare, containerul de căutare-salvare și două ambulanțe SAJ.

Salvatorii au extras persoanele succesiv, fiind în stare de inconștiență și preluate ulterior de echipajele medicale. În ciuda eforturilor medicilor, victimele au fost declarate decedate.

„Ajunse în teren, echipajele operative au acționat pentru extragerea persoanelor prinse sub dărâmături.

Acestea au fost extrase succesiv, în stare inconștientă, fiind predate echipajelor medicale pentru efectuarea manevrelor de resuscitare.

Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, cele trei victime nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, au mai declarat autoritățile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si