O crimă teribilă a șocat comunitatea dintr-o localitate din Bistrița-Năsăud. La vârsta de 75 de ani, un localnic s-a transformat într-un ucigaș cu sânge rece.

Bătrânul și-a ucis chiar fiul, în vârstă de 50 de ani. Omul a așteptat ca băiatul lui, care plecase să cosească iarbă, să ajungă acasă, după care l-a înjunghiat de mai multe ori.

Citește și: VIDEO Percheziții de amploare ale DIICOT și DNA în mai multe județe și în Capitală într-un mega-dosar de trafic de migranți. Sunt audiați mai mulți șefi din Inspectoratul General pentru Imigrări

crima bistrita, fiu ucis, crima familie, tragedie

Individul și-a înjunghiat de mai multe ori fiul. 

[Sursa foto: Pexels]

Cu o cruzime greu de imaginat, bătrânul i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit fiului său, până când acesta și-a dat și ultima suflare. Când a realizat ce a făcut și că fiul său nu mai mișcă, bărbatul a mers la un vecin și l-a rugat să anunțe autoritățile. Suspectul de crimă nu a opus rezistență în momentul în care au venit polițiștii.

„Când a intrat în curte, deja era bătrânul, a început de acolo de pe scări. L-a luat de acolo, exact de unde e acuma, şi l-a tras pe băiat înăuntru. Bătrânul striga să sune la 112 că l-a omorât pe feciorul său”, a povestit o localnică.

Vecinii  spun că oribila crimă s-a petrecut pe fondul consumului mare de băuturi alcoolice. Mai mult decât atât, cei doi s-ar fi certat constant din diferite motive.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Pe fondul consumului de alcool s-ar fi certat. Ar fi băut şi bătrânul şi tânărul”, „Consumau, se certau, era tot timpul deranj la ei. Dacă până ce s-a ajuns la lucrul ăsta”, au mai spus vecinii bărbatului.

Comunicatul IPJ Bistrița-Năsăud:

"În seara de 5 iunie a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, în localitatea Uriu, un bărbat și-a înjunghiat fiul.

Polițiștii Secției 5 Poliție Petru-Rareș, împreună cu cei din cadrul Poliției orașului Beclean au intervenit de urgență, iar la fața locului au identificat un bărbat de 50 de ani. Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare și eforturilor depuse de echipajele medicale, acesta a decedat.

De asemenea, a fost identificat tatăl acestuia, un bărbat de 73 de ani, bănuit de comiterea faptei. După audieri, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Din primele date, cei doi locuiau împreună, iar agresiunea dintre ei ar fi avut loc pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

La fața locului a fost direcționată o echipă formată din polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale și Serviciul Criminalistic pentru efectuarea de cercetări, în vederea stabilirii împrejurărilor exacte în care a avut loc evenimentul.

În cauză a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud care efectuează cercetări cu privire la comiterea infracțiunii de omor, raportat la violență în familie"

Oamenii legii au deschis un dosar penal și investighează cazul. Polițiștii încearcă să afle acum de ce l-a ucis cu adevărat bătrânul pe fiul său. 

Citește și: Sentința definitivă pentru Marcel Șerbuc, bărbatul care a ucis-o pe fetița concubinei sale și a ascuns-o în canapea

crima bistrita, fiu ucis, crima familie, tragedie

Vecinii spun că cei doi se certau des.

[Sursa foto: Pexels]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si