Close sidebar
Close sidebar

Tragedie în Bistrița-Năsăud: un tânăr motociclist și-a pierdut viața într-un accident

Un tânăr în vârstă de 17 ani și-a pierdut viața într-un accident de motocicletă. Medicii care au intervenit nu l-au putut resuscita.

Diana Bostan,

Accident Bistrița-Năsăud

[Sursa foto: IPJ Bistrița-Năsăud]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Accidentul a avut loc marţi seară, pe Dn 17D, în judeţul Bistriţa-Năsăud. Tânărul ce conducea motocicleta s-a izbit de două autoturisme ce circulau din sens opus.

Un motociclist și-a pierdut viața într-un accident

Medicii l-au găsit pe băiat în stop cardio-respirator şi nu l-au mai putut resuscita. El s-a izbit de două autoturisme ce circulau din sens opus.

Citeste si: VIDEO- Noi dezvăluiri despre accidentul în care a fost implicată Monica Macovei. Care este starea motociclistului lovit

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Tragedia a avut loc pe drumul naţional 17D, între localităţile Feldru şi Ilva Mică.

Ce spun autoritățile despre accident

”Din primele date, un tânăr de 17 ani, din Ilva Mică, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe direcţia Feldru către Ilva Mică a intrat în coliziune cu două autoturisme ce se deplasau din sens opus.

În urma impactului tânărul a fost rănit, fiind ulterior constatat decesul acestuia de către echipajele medicale”, a transmis Poliţia judeţeană Bistriţa-Năsăud. 

Citeste si: VIDEO- Brașov: Doi soți din Codlea au fost găsiți inconștienți în casă. Femeia nu a putut fi salvată

Cele două autoturisme erau conduse de doi bărbaţi de 71 şi 53 de ani, din Rebra şi Sângeorz Băi, și nu au fost răniţi în urma accidentului.

Cei doi șoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI